До Дня св. Патріка залишилось
27 05 22

Хоспер піч:

Хоспер піч

У травні ми відкриваємо хоспер-бар і тепер кожен з відвідувачів зможе спостерігати, як на його очах готують кулінарні шедеври. Хоспер (Josper) - це закрита іспанська піч, яку топлять деревним вугіллям, і яка зберігає перевагу живого вогню. За своєю технологією хоспер є унікальним поєднанням гриля і традиційної печі в одному виробі. Важливим достоїнством печі  Хоспер є висока температура (500 ° С) усередині печі, тепло рівномірно розподіляється і підтримується протягом тривалого часу, що дозволяє максимально швидко приготувати страву і при цьому повністю зберегти неповторний смак і вітамінно-мінеральний склад продуктів. Після приготування в хоспері м'ясо та риба набувають фантастичного смаку. Через високу температуру природний сік залишається всередині. М'ясо готується на відкритому вогні, тому воно запікається, карамелізіруется зовні, що гарантує соковитість і апетитний вигляд, повністю збережений мінерально-вітамінний склад, соковитість і апетитний вигляд, рум'яну скоринку, рівномірну прожарювання і все це - з ароматом «димку». Ми пропонуємо своїм гостям спробувати широке хоспер-меню, в яке входять як м'ясні так і рибні бюлда. Кожен гурман обов'язково знайде свій улюблений смак. Насолодитеся неймовірним смаком страв, приготованих в сьогоденні хоспері!!

Останні новини: